Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Cele mai cumparate

Categorii

Producatori

Lista produselor dupa producator 3M

3M este o companie bazata fundamental pe cercetare. Noi venim in intampinarea nevoilor Dvs cu mii de produse care depasesc limita imaginatiei. Suntem lideri de piata in domenii variind de la sanatate si siguranta rutiera pana la birotica, benzi adezive si abrazive. Succesul nostru vine din abilitatea de a aplica tehnologiile noastre – de multe ori in combinatii diverse – pentru a raspunde cerintelor clientilor nostri. Dar sa nu pierdem din vedere ca toate acestea sunt posibile datorita angajamentului unic al tuturor celor care lucreaza la 3M de a crea produse care sa faca viata mai usoara si mai buna tuturor in intreaga lume.


Istoric 3M


Anul 1902 a reprezentat o promisiune stralucitoare pentru cinci oameni de afaceri din Two Harbors, Minnesota.  Acestia au infiintat Minnesota Mining and Manufacturing Company (3M) pentru  a extrage ceea ce ei credeau a fi corindon, un mineral ideal pentru a fabrica hartie abraziva si discuri de polizor. Totusi, acesta s-a dovedit a fi un mineral de proasta calitate ceea ce a facut ca vanzarile sa fie mici, iar compania sa ajunga aproape de faliment.  Fondatorii insa au depus toate eforturile pentru continuarea activitatii.


Au trecut cativa ani pana cand, angajand un student in economie, ambitios, cu abilitati excelente de conducator si cu viziune in afaceri, s-a conturat o mare parte din viitorul companiei. Au fost atrasi noi investitori iar sediul companiei 3M s-a mutat la St. Paul.  In 1916, 3M nu avea datorii si a platit primele dividende.  • In 1920 se lanseaza primii abrazivi hidrorezistenti.  Primul produs din aceasta gama a fost 3M™ Wetordry™

  • Cea de a doua mare inventie, in 1925 un tanar laborant, Richard G. Drew, inventeaza banda adeziva - un pas inovator spre diversificare. Banda de mascare Scotch® a fost primul din aceasta gama.

  • Richard Drew a intuit o alta nevoie a clientilor. Celofanul era popular dar nu exista o modalitate atractiva de a vinde materialul transparent.  A invelit mostre de celofan cu adezivul 3M si astfel s-a nascut Scotch® Cellophane Tape care are nenumarate utilizari  practice.

  • Perioada anilor de dupa 1940, a adus multe schimbari , 3M lansand benzile de inregistrare magnetice care au revolutionat industria de divertisment, benzi chirurgicale, sau benzile reflectorizante Scotchlite.

  • In decada anilor 1950, 3M a introdus fotocopiatorul cu infrarosii Thermo-Fax™, Scotchgard™ pentru protejarea tesaturilor, casetele video, lavetele Scotch-Brite® .

  • 3M s-a extins rapid in anii '60 datorita activitatilor de productie in 15 tari si de distributie in peste 150 de tari. Vanzarile de benzi adezive si abrazivi au crescut puternic de-a lungul acestei perioade. Mastile de protectie de unica folosinta, folia pentru preambalarea alimentelor, produse din ceramica si fibra ceramica, produse stomatologice sunt doar cateva din gama produselor lansate in aceasta decada.

  • In ani 1970 -1980 s-a extins piata de farmaceutice, medicale, controlul energiei si  produse birotica.  Produsele Post-it au devenit rapid dupa introducerea lor in 1980 - cele mai bine vandute produse de birotica din ume. Banda transparenta Scotch Magic este utilizata in gospodariile din intreaga lume.  

  • In anii 1990 - Discurile laser 3M au revolutionat memorarea si recuperarea informatiilor. Filtrele de aer 3M Filtrete care reduc in mare masura infiltrarea prafului si a particulelor de polen alergene in automobile.  Se lanseaza absorbantii 3M care  retin si absorb uleiurile si hidrocarburile din apa. 3M activeaza in aproape toate tarile lumii. 

  • In 2004, vanzarile ating pentru prima data pragul de 20 miliarde dolari.

Arata 1 - 6 din 6 articole
Arata 1 - 6 din 6 articole