Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Cele mai cumparate

Categorii

Producatori

Lista produselor dupa producator Deja Vu

De ce săpunurile naturale Déjà Vu?


Simplu, pentru că sunt naturale, 100%, fără discuţie. Şi le-am creat în primul rând pentru noi, pentru pielea noastră. Abia apoi a venit ideea de-a împărţi această pasiune cu voi. Sunt produse făcute cu drag şi atenţie la detalii, nu cu viteză, economie şi forţă. Fiecare săpun trece prin mâna noastră, nu e învârtit de maşini care fac hocus-pocusuri.


Alte săpunuri de pe piaţă, precum săpunurile industriale (care nici măcar nu au voie să se numească săpunuri, folosindu-se denumiri ca “family bar”, “cream bar” şi ”beauty bar”, orice numai “săpun” nu, deoarece procesul de fabricare nu mai presupune saponificarea) sau chiar săpunurile vegetale, care deşi superioare săpunurilor industriale, ele nici nu se compară cu săpunurile naturale, deoarece au în compoziţie coloranţi şi parfumuri, ingrediente strict pentru aspect, în detrimentul efectului natural. Mai trebuie să ştiţi şi că săpunurile naturale transparente sunt “naturale” doar cu numele, căci, ca şi în cazul săpunurilor vegetale, aspectul primează în faţa calităţii, folosindu-se în procesul de fabricare 60% ulei saponificat, 25% ethanol (alcool, acelaşi care se găseşte şi în băuturile spirtoase) şi 15% apa.


Din ce sunt fabricate săpunurile Déjà Vu?


Un săpun natural e foarte uşor de recunoscut. În primul rând are un aspect opac şi miroase a ierburi, a grădina bunicii, a flori, a pădure, a câmp de mentă, a fel de fel de mirosuri care îţi sunt familiare şi care nu doar dau o mireasmă plăcută săpunului, ci au şi nenumărate beneficii pentru piele. Trebuie să mai ştii că un săpun 100% natural este compus strict din: uleiuri vegetale saponificate în sodă caustică – aproximativ 68% – (ulei de palmier, ulei de măsline, ulei de cocos, ulei de gălbenele, ulei de lavandă, ulei de seminţe de struguri, unt de shea, unt de cacao, ulei de ricin etc.), lichid – aproximativ 30% ( apă distilată, ceai din plante, infuzie) şi circa 2% uleiuri volatile naturale 100% şi plante macerate sau pasate, flori, fructe, legume şi alte grozăvii pe care le-am găsit în grădină. Toate aceste ingrediente naturale stau la baza săpunurilor Déjà Vu.


Care este procesul de fabricare a săpunurilor Déjà Vu?


Mai întâi, cum vă povesteam, începem să alegem grijuliu fiecare ingredient în funcţie de proprietatea de bază pe care o dorim s-o aibă săpunul. Astfel că, spre exemplu, pentru săpunul Déjà Vu „Matins de Lavande” am combinat cele mai bune ingrediente pentru tenul gras, care se confruntă cu acneea, dermatita, eczemele etc. Procesul l-am repetat pentru toate săpunurile, fiecare dintre ele fiind acum o combinaţie care excelează în tratamentul pielii conform indicaţiilor de pe ambalaj.


Deşi există mai multe procedee hand-made de fabricare a săpunului de casă, am ales pentru Déjà Vu să folosim metoda numită „la rece”, deoarece, faţă de cea tradiţională, cu cazanul bunicii, aceasta păstrează beneficiile nutritive ale uleiurilor. Ele sunt doar foarte uşor încălzite (aproximativ temperatura corpului nostru). De asemenea, prin această metodă, glicerina rămâne în săpun, păstrându-şi proprietăţile hidratante.


Uleiurile de bază şi soda amestecată cu apă de izvor se combină atunci când au aceeaşi temperatură, urmând apoi să fie adăugate ingredientele specifice tratamentelor (argila, chilli, morcovii, cafeaua ş.a.m.d.). La sfârşit de tot adăugăm şi uleiurile esenţiale, făcând o mică magie Déjà Vu, un secret numai şi numai al nostru, care oferă săpunurilor noastre un plus de naturaleţe şi eficacitate. După aceea, compoziţia este turnată în forme de lemn de brad, până când se întăreşte (cam 2 zile), urmând ca apoi calupul de săpun să fie tăiat la o maşină cu o coardă de chitară. După tăiere, săpunurile sunt lăsate să se usuce timp de 3 săptămâni pe rafturi de lemn, până când sunt gata pentru a fi folosite.


Fiecare săpun este unic, să ştiţi! Niciodată două dintre ele nu vor arăta la fel, fie chiar şi cele din acelaşi calup. Aceasta este frumuseţea produselor hand-made, făcute chiar cum li se spune, cu mânuţele noastre harnice, vreo 10, câte numără echipa Déjà Vu. Dimensiunea fiecărui săpun este cu aproximaţie 8 x 4 x 2 cm, cântărind între 90 şi 100 de grame fiecare.

Arata 1 - 12 din 12 articole
Arata 1 - 12 din 12 articole