Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Cele mai cumparate

Categorii

Producatori

Lista produselor dupa producator My Bio

My BIO este primul magazin de produse alimentare si nealimentare BIO / Ecologice / Organice din Arad.
Prin deschiderea acestui magazin, ne-am propus sa oferim aradenilor si nu numai, o alternativa sanatoasa la produsele conventionale.

De ce sa alegem BIO?
Pentru ca, in viata de zi cu zi, alimentele toxice (conventionale) au devenit atat de obisnuite, atat de firesti, incat aproape nimeni nu mai sesizeaza pericolul pe care ele il reprezinta in mod real. In graba lor perpetua, foarte multi oameni se multumesc cu o alimentatie foarte slaba calitativ, dar satisfacatoare din punct de vedere cantitativ si estetic. Ambalata frumos, colorata cat mai apetisant, aromatizata, conservata cat mai bine, sarata, rafinata (chiar si de doua ori), imbunatatita cu o pleiada de elemente chimice, o astfel de hrana contine in ea germenii multor probleme de sanatate inexplicabile. 
Foarte des, alimentatia noastra, pe langa faptul ca este mai putin echilibrata din punct de vedere nutritiv, contine si numerosi aditivi, conservanti,coloranti, precum si reziduuri poluante, oraganisme modificate genetic cu consecinte grave pentru sanatatea noastra.
Putem preveni aceste consecinte alegand alimente cat mai sanatoase posibil, provenite din agricultura ecologica.
A urma o alimentatia BIO (ecologica, organica) inseamna a consuma alimente integrale, alimente de sezon, proaspete si coapte suficient, deoarece continutul nutritiv este mult influentat de data recoltarii.
Alimentele BIO procesate raman vitale daca sunt obtinute prin tehnici care pastreaza toate elementele nutritive si ne permit sa regasim, intacte chiar si unele componente minore cu incredibile proprietati protective.
Agricultura ecologica nu iroseste resursele solului sau pe cele forestiere si, de aceea, este un model de agricultura durabil, iar a adopta un stil de viata in care consumul de produse BIO sa ocupe un rol central, inseamna a avea grija de noi, de mediul inconjurator si de generatiile viitoare.

Niciun produs pentru acest producator