Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Keratină vegetală concentrată, 25 ml, Mayam

15,70 RON taxe incluse

EL-M-1254

Produs nou

Mayam

Expira la 31.10.2018

Se fixeaza intre straturile de keratina ale parului, are efect reparator, devenind o componenta importanta a produselor de ingrijire si igiena parului: sampoane, conditionatoare, diverse tratamente.

Mai mutle detalii

+

Mai multe informatii

Ingrediente

Proteină hidrolizată din grâu, gluten hidrolizat din grâu

Se consideră a fi o alternativă vegetală la keratină. Protejează firele de păr de influenţe nocive cum ar fi coafarea agresivă, periatul intens, razele solare, apa sărată. (denumire veche nuratin)

Ingrediente: Proteină hidrolizată din grâu, gluten hidrolizat din grâu.
O soluţie pur vegetală care înlocuieşte în produsele cosmetice keratina de origine animală. Se fixează intre straturile de keratină ale părului, are efect reparator, devenind o componentă importantă a produselor de îngrijire şi igiena părului: şsampoane, condiţionatoare, diverse tratamente.
Lucrează bine pentru părul deteriorat şi fragil, acesta devine uşor pieptănabil.
Soluţia nu repară firele de păr în mod permanent (acesta nu este posibil) dar formează o peliculă protectoare în jurul firelor, le catifelează, oferind protecţie şi împotriva influenţelor nocive cum ar fi uscarea cu uscatorul de păr, periere agresivă, arzele solare, apa sărată.
Se remarcă deasemenea prin faptul că îngroaşă uşor firele de păr.
Utilizare /dozare: Se include ca atare în concentraţie de 4 - 10% direct în şampon.
Uz extern!
Produs în Germania pentru MAYAM.

 

O soluţie pur vegetală care înlocuieşte în produsele cosmetice keratina de origine animală. Se fixează intre straturile de keratină ale părului, are efect reparator, devenind o componentă importantă a produselor de îngrijire şi igiena părului: şampoane, condiţionatoare, diverse tratamente.

Lucrează bine pentru părul deteriorat şi fragil, acesta devine uşor pieptănabil.

Soluţia nu repară firele de păr în mod permanent (acesta nu este posibil cu niciun fel de altă soluție) dar formează o peliculă protectoare în jurul firelor, le catifelează, oferind protecţie şi împotriva influenţelor nocive cum ar fi uscarea cu uscatorul de păr, periere agresivă, razele solare, apa sărată.

Se remarcă deasemenea prin faptul că îngroaşă uşor firele de păr.

 

Utilizare /dozare: se include în concentraţie de 4 - 10% în şampon, balsam de păr sau diverse împachetări și tratamente pentru păr.

Păstrare: la loc răcoros, ferit de umezeală și lumină intensă. După deschiderea recipientului este recomandat să se păstreze la frigider.

 

Uz extern!

Recenzii

2013-03-31

nu contine si benzoat de sodiu?

2011-09-19

L-am adaugat in proportie de 10% in masca de par cumparata din comert. Are o culoare galbuie si un miros acid, cam intepator, dar care se pierde amestecata in altceva.
Parul devine mai matasos si mai usor de descurcat. Nu mai e asa frizzy. Are aproape aceeasi actiune cu serurile pt intins parul *lol?*

Trebuie sa Review