Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Agent de Fermentare Pentru Copt Bio, 20g, Biovegan

5,20 RON taxe incluse

4005394141021

Produs nou

Biovegan

+

Mai multe informatii

Ingrediente:

amidon de porumb*, cultura starter. *provin din agricultura ecologica

Cu fermentul pentru copt puteti coace fără drojdie painea dumneavoastră vegana  şi veţi obtine astfel un gust natural, fin, dar si aromat.

Mod de preparare :  1 plic de ferment pentru copt Biovegan, 550 g faina integrala, 1 lingurita sare de mare, 500 ml apa calduta.

Recomandare: cel mai bine se potriveşte făina de grau sau cea de alac (nu folosiţi secara).

1. Intr-un recipient mai inalt si ingust puneţi 350 ml apa calduta si turnati continutul unui plic în timp ce amestecati cu telul. Apoi adăugati cu o lingura de lemn (nu din metal) 300 g faina integrala si amestecaţi bine, iar la urma presarati putina faina integrala deasupra. Acoperiţi bine recipientul  si înveliti-l cu prosoape într-o punga de plastic (efect termic), iar apoi asezati-l într-un loc constant de cald la o temperatură de 30 – 35 °C timp de aprox. 12 ore.

2. Adaugati inca 150 ml apa calduta in compozitie, apoi amestecaţi 150 g faina integrala si presarati iar faina si deasupra. Acoperiţi din nou, împachetaţi bine si lasati compoziţia într-un loc cald (30 – 35 °C) timp de aprox. 5 -8 ore.

Aluatul ar trebuie sa creasca acum cu jumatate  mai mult din volumul sau.

3. În continuare adaugati 100 g faina integrala si o linurita de sare de mare şi amestecati bine, apoi asezati compoziţia intr-o tava unsa în prealabil si tapetata cu faina. Acoperiţi din nou, împachetaţi bine si lasaţi la dospit într-un loc cu temperatură constanta  (30 – 35 °C) timp de 2 ore.

4. Apoi puneti painea în cuptorul preincalzit la 180° C si lasati-o 60 minute la copt.

5. Rasturnaţi painea din forma pe un gratar pentru a se răci. Este importanta respectarea strictă a instrucţiunilor referitoare la timp şi temperatură.


Sfatul lui Käthe:

In faza a 3-a adaugati niste seminţe de floarea soarelui si/sau de dovleac, sau condimente pentru paine.

Valori nutritive:

kj: 1634
kcal: 385
grasimi: 0.5
acizi grasi saturati: <0.5
glucide: 94.5
zaharuri: 0.4
fibre: <0.1
proteine: 0.4
sare: 0.03
Tara de origine Germania

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review