Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Pasta Umami Organica cu Ghimbir - Clearspring, 150 g

36,19 RON taxe incluse

5021554003779

Produs nou

+

Mai multe informatii





Pasta Umami cu Ghimbir de la Clearspring poate fi adaugata la o multime de mancaruri pentru a le imbogati savoarea Umami. 



 



Este pregatita in mod traditional adaugand o cultura de fermenti Kojila orez si lasandu-l sa se fermenteze in mod natural, dupa care Umami este combinata cu sos de soia si chilli pentru a crea acest condiment gustos si versatil. 



 



Ingrediente: sos de soia* (47%) (apa, boabe de soia*, grau*, sare de mare), orez fermentat* (27%) (orez*, koji [0.001%]), apa, ghimbir* (3%).



*ingredient organic



 



Ce sunt fermentii Koji?



 



Koji inseamna orez gatit si / sau boabe de soia gatite care au fost inoculate cu o cultura de fermenti, Aspergillus oryzae. Sporii sunt mixati in orez la abur (in functie de scopul final al produsului, se pot folosi si boabe de grau sau boabe de soia), apoi li se permite maturarea pe o perioada de timp intr-un mediu ambiental cald - la aproape 50 grade Celsius. Koji transforma amidonul din orez in zahar si emana o varietate de acizi grasi si aminoacizi printre care glutamatul, baza umami-ului. Koji este secretul din spatele multor specialitati culinare japoneze si este folosit pentru a face sosul de soia, miso-ul, mirin si sake-ul. A fost desemnat fungusul national al Japoniei datorita importantei sale in cultura culinara japoneza. 


Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review