Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Livrarea

  • Livrarea prin curier: se realizeaza prin Fan Courier.

Termanul de livrare este de pana la 4 zile lucratoare, in functie de disponibilitatea produselor. Livrarea prin curier se poate face in orasele aflate in aria de acoperire a curierului. Pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire facem livrarea cu posta.

Intervalul orar de livrare prin curier este 9-18. Pentru livrarea prin curier va rugam sa ne comunicati intervalul de timp in care puteti fi gasit la adresa, 9-16 sau dupa ora 16.


NOTA: se considera comanda primita daca aceasta a fost receptionata intr-o zi lucratoare pana la ora 18. Comenzile primite dupa ora 18 se considera primite a doua zi lucratoare. Comenzile primite in weekend se considera primite luni.

  • Livrarea cu posta: datorita dificultatilor pe care le-am intampinat la livrarile cu posta am renuntat la acest mod de expediere. Se fac expedieri cu posta doar pentru zonele aflate in afara ariei de acoperire a curierului si numai pentru comenzi mai mari de 100 lei inclusiv tva. Nu recomandam livrarea prin posta a produselor ambalate in sticla!

Costuri de livrare:

- in Bucuresti: gratuit pentru comenzi mai mari de 90 lei; 10 lei pentru comenzile mai mici de 90 lei;

- in tara: livrare prin curier - gratuit pentru comenzi mai mari de 150 lei, 15 lei pentru comenzile mai mici de 150 lei. Nota: pentru localitatile aflate in afara ariei de acoperire a curierului, se percep taxe suplimentare la livrarea prin curier. Nu expediem comenzi prin curier in afara ariei de acoperire decat cu plata in avans prin banca.

Costul transportului afisat mai sus include TVA.

Nu se mai pot face ridicari de la sediu.

Categorii de stoc

Exista 4 categorii de stoc la produse:
- produs pe stoc: produsul se afla fizic in showroomul nostru si se poate livra in termen scurt
- produs disponibil la comanda/se aduce la comanda: produsul se afla pe stoc la furnizor si se poate livra in termenul de mai sus

- produs in curs de aprovizionare: produsele importate de noi care sunt deja comandate la producator si vor sosi in 1-2 saptamani
- produs indisponibil: produsul nu se afla pe stoc nici la noi nici la furnizor

Produsele disponibile la comanda sunt cele cu cerere scazuta si imprevizibila pentru care nu facem stocuri: o parte din carti, haine copii, o parte din parfumuri, unele superalimente, cateva din ingredientele cosmetice etc. Noi verificam saptamanal disponibilitatea lor la furnizori, insa pentru cateva dintre ele nu putem verifica disponibilitatea, caz in care pot aparea probleme de stoc la comanda. E vorba de o parte din superalimente, cele mai putin comandate, la care nu tinem stocuri (gen Gheara matei sau pudra de lucuma etc).

Comenzile care contin doar produse disponibile pot fi livrate in 24 de ore.

Pentru comenzile care contin produse disponibile la furnizor se mentin termenele de livrare de mai sus.