Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Începând cu data de 1.01.2014 nu se mai oferă puncte cadou. Punctele cadou acumulate până la această dată poti fi utilizate până pe data de 30.06.2014.

Începând cu data de 1.01.2014 pentru toate comenzile mai mari de 50 lei oferim cadouri la alegere în funcție de valoarea comenzii. Puteți vedea toate cadourile aici.

 

Ce sunt punctele cadou?

Punctele cadou sunt puncte pe care le primiti in functie de valoarea comenzii dumneavoastra, cu care puteti face apoi cumparaturi pe site-urile BioBunatati.ro.


Cum adun punctele cadou?


La fiecare comanda pe site-urile BioBunatati, in contul dumneavoastra se aduna puncte cadou, dar numai dupa ce comanda a fost livrata si achitata. Primiti cate un punct cadou pentru fiecare 20 de lei cheltuiti. Costurile de livrare nu se iau in considerare la calculul punctelor cadou. Punctele cadou nu sunt divizibile – de exemplu pentru cumparaturi de 82 lei inclusiv tva primiti 4 puncte cadou, pentru cumparaturi de 99 lei primiti tot 4 puncte cadou.

ATENTIE! Comenzile care au discount general si produsele aflate la reducere nu beneficiaza de puncte cadou.

Cat valoreaza un punct cadou?


1 punct cadou = 1 leu daca achizitionati produse Bioselect, Olivellenic, Naturafrica, sapunuri cu miere Miel de Thym, ulei de argan Olivo, ciorapi medicinali sau produse Cupron.

1 punct cadou = 0.5 lei daca achizitionati oricare alte produse de pe BioBunatati.

Ce fac cu punctele cadou?

Cu punctele cadou pot fi facute cumparaturi pe BioBunatati.ro si Olivo.ro (inclusiv TVA). Daca punctele nu sunt suficiente pentru a achita o comanda integral, suma reprezentata de puncte se scade din valoarea comenzii, urmand sa achitati numai diferenta. Costurile de livrare nu pot fi achitate cu puncte cadou.

Punctele cadou pot fi folosite de la urmatoarea comanda dupa ce au fost primite (de exemplu daca in urma unei comenzi veti primi 10 puncte cadou, le puteti folosi la urmatoarea comanda, nu la cea pentru care ati primit punctele).

Punctele cadou nu expira.


Ce produse pot cumpara cu punctele cadou?

Orice produs de pe BioBunatati poate fi cumparat cu punctele cadou. Produsele achizitionate cu puncte cadou se calculeaza la pretul intreg, chiar daca temporar sunt la reducere.

 

Cum aflu cate puncte am?


Numarul de puncte cadou este inscris in contul dumneavoastra. Punctele aferente unei comenzi vor aparea in contul dumneavoastra dupa ce comanda respectiva a fost livrata si achitata. Temporar nu functioneaza modulul de afisare a punctelor cadou, va rugam sa ne contactati daca doriti sa stiti cate puncte cadou aveti. Ne cerem scuze pentru aceasta problema.


Pot aduna puncte cadou in numele meu avand factura pe numele firmei?

Da. Ne rezervam insa dreptul de a nu acorda puncte cadou daca la comanda s-au aplicat discount-uri.

Cand nu se acorda puncte cadou?

Nu se acorda puncte cadou pentru produsele aflate la promotie speciala si pentru comenzile la care s-au aplicat discount-uri.

 

Pentru orice alte intrebari va rugam sa ne contactati la comenzi@biobunatati.ro.