Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Ce sunt produsele bio?

Alimentele si bauturile bio sunt produse din ingrediente provenite din agricultura ecologica, fara a contine ingrediente de sinteza, conservanti sau coloranti artificiali.

Prin agricultura ecologica se intelege agricultura practicata fara ingrasaminte chimice, pesticide, in zone nepoluate, fara a utiliza intensiv pamantul, si sunt recoltate prin metode traditionale.

Cosmeticele bio sunt produse din ingrediente provenite din agricultura ecologica, iar unele contin ingrediente de sinteza nepericuloase. Cosmeticele bio nu trebuie sa contina parabeni, parafina, parfum, sodium lauryl sulfate/sodium laureth sulfate, propylene glycol, mercur, plumb, ftalati, formaldehida, si lista de ingrediente nocive poate continua.

Atat alimentele, cat si cosmeticele bio sunt obligatoriu certificate de catre una din organizatiile autorizate din domeniu si sunt etichetate ca atare.

Jucariile ecologice sunt realizate din lemn ecologic si vopsele pe baza de apa, sau din bumbac organic si alte materiale naturale.

Imbracamintea ecologica si alte produse textile eco (lenjerii, prosoape) sunt realizate din bumbac organic (provenit din culture ecologice).

Bio=organic=ecologic

Acesti trei termeni desemneaza acelasi lucru, un produs realizat dupa criteriile enumerate mai sus si obligatoriu certificate.

Produse naturale si traditionale

La BioBunatati sunt disponibile si produse naturale si traditionale. Acestea nu sunt certificate, dar nu contin ingrediente nocive (conservanti, coloranti, indulcitori artificiali etc) si sunt realizate prin metode traditionale.

Pentru fiecare produs din gama BioBunatati este specificat daca este bio, natural sau natural/traditional. Produsele specificate ca bio au mentionat si organismul de certificare.