Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Faina De Spelta Tip 630 Demeter Bio 1kg Spielberger

29,00 RON taxe incluse

4022381234184

Produs nou

Spielberger

+

Mai multe informatii

Caracteristică specială Speltul are un gust aromat, de nucă și poate fi folosit la coacere precum grâul. În Spielberger Mühle, bobul este măcinat în mai mulți pași pentru a face această făină versatilă, de culoare deschisă.
Mod de pregatire: Folosiți făină de tip spelt 630 pentru toate produsele de patiserie de culoare deschisă cu drojdie, chifle, prăjituri și aluat de pizza.
Rețetă de bază: Aluat de drojdie sărată, de ex. Pentru ciabatta, pâine albă sau bază de pizza Ingrediente: 1 kg făină de spelta tip 630, 20 g sare, 20 g drojdie, aprox.700 ml apă călduță Preparare: Se face o fântână în făină, se sfărâmă drojdia si adauga putina apa Se amesteca faina. Acoperiți și lăsați aluatul să crească aproximativ 15 minute. Apoi amestecați toate ingredientele împreună și frământați energic. Se lasă să crească încă 30 de minute, apoi se modelează în forma dorită (se formează pâinea sau se întinde pe o foaie) și se lasă să crească din nou timp de 10 minute. Într-un preîncălzit

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review