Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Cartus rezerva filtru full flow Aqua Pure C-CYST-Full Flow

479,00 RON taxe incluse

3M-007

Produs nou

3M

Cartus pentru sistemul de filtrare Aqua Pure C-CYST-Full Flow. Capacitate 22.700 litri.

Mai mutle detalii

+

Mai multe informatii

- capacitate 22,700 litri echivalentul a 23 metri cubi
Poate fi folosit 1 an de o familie si are debit foarte mare, echivalent cu cel al robinetului de apa rece nefiltrata.
- finete 0.2 microni 
- debit 9.5 liltri/minut
- cartusul se inlocuieste la 12 luni

Descriere:
Filtru cu tehnologie cu carbune activ Carbon Block.
Performante testate conform NSF / ANSI Standardul 42 si Standardul 53
pentru reducerea substantelor mentionate:
●  Filtreaza clorul 96.8%, pentru un gust excelent
●  Filtreaza sedimentele 99.8% cu finete 0.5 microni pana la maxim 1 micron
●  Filtreaza chisturile (cryptosporidium) 99.99%

Certificare:
NSF International si ANSI Standardul 42 si Standardul 53.


De ce finetea de filtrare de 0.2 microni este esentiala?
Iata dimensiunile catorva corpuri pe care le putem intalni in mediu:
Nisip fin de plaja: aproximativ 90 de microni.
Firul de par uman: diametru 50 – 70 de microni.
Praf, polen si mucegai: mai mici de 10 microni
Parazitii Giardia si Cryptosporidium: minim 1 – 2 microni si mai mari.

Fiti pretentiosi! Alegeti performantele de filtrare garantate si certificate!Calitate garantata de un producator lider mondial, cu o experienta de peste 100 de ani.

Informatii suplimentare:
NSF International este o organizatie independenta de referinta la nivel mondial care testeaza si certifica sistemele de filtrare a apei. Producatorii, autoritatile de reglementare si consumatorii apeleaza la NSF International pentru a dezvolta standardele de sanatate publica si programele de certificare, care ajuta la protejarea la nivel mondial a alimentelor, apei, produselor de larg consum si mediului. Fondata in 1944, NSF International are misiunea de a proteja si imbunatati sanatatea oamenilor la nivel mondial. Ca organizatie independenta, acreditata, NSF dezvolta standarde, testeaza si certifica produse si sisteme. Ofera solutii de audit, educatie si gestionare a riscurilor pentru sanatatea publica si mediu.

Tehnologia cu carbune activ Carbon Block asigura performante ridicate filtrelor AquaPure, integrate intr-un cartus.
Tehnologia de purificare cu carbune activ AquaPure este lider in industria filtrarii apei si a substantelor chimice. Filtrele noastre cu carbune activ sunt alcatuite din mai multe tipuri de carbune activat, agenti de eliminare a metalelor grele, lianti si alte materiale. Avem capabilitatea sa personalizam dimensiunea si forma acestor filtre pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Datorita abilitatii de personalizare putem reduce dimensiunea filtrului, oferind in acelasi timp performante siminare sau mai mari. Filtrele noastre sunt mult mai mici si au performante mai mari decat filtrele standard de pe piata.

De asemenea, filtrul Carbon Block are avantajul de a utiliza numeroase tehnologii pentru a-i imbunatati capacitatea de filtrare: modificari proprietare ale suprafetei pentru performante sporite ale mediului de filtrare. Aceste modificari imbunatatesc semnificativ performanta materialelor disponibile, asigurand increderea clientilor in filtrele AquaPure. Alte tehnologii, precum materialul netesut si membranele care imbraca blocul din carbon, cresc mai mult durata de viata a cartusului la filtrarea sedimentelor, asigura filtrarea bacteriilor precum si alte filtrari specifice, intr-un singur cartus.

Suntem in prima line la utilizarea de noi formule inovative ale carbunelui activ, in prezent disponibile la putini producatori. Suplimentar reducerii clorului cu 97%, cartusele filtreaza si microorganisme (chisturi), metale grele (plumb, mercur etc), azbest, substante chimice industriale (benzen, p-diclorbenzen etc), compusi organici volatili/pesticide (toxafen etc) si substante farmaceutice, pentru a enumera cateva.

Suplimentar designului si tehnologiei superioare, produsele sunt fabricate si au performante la cele mai inalte standarde. Toate testele de fabricatie realizate in fabrica sunt conforme cu protocolul NSF 42 si protocolul NSF 53. Prudusele sunt certificate utilizand agentii si laboratoare internationale independente, precum NSF, WQA, WRAS. Agentiile sunt utilizate pentru a ne asigura ca produsele au cel mai inalt nivel de calitate. Alte certificari precum State Certification (California, Iowa si Wisconsin), Prop 65, REACh, RoHS, Low Lead Compliance sunt realizate pentru a oferi clientilor produse cu calitate superioara si responsabile din punct de vedere social si al protectiei mediului. Promovam responsabilitatea fata de mediu prin numeroase programe precum reciclarea produselor neconforme si proiecte de reducere a deseurilor in toate fabricile AquaPure.

TERMEN DE LIVRARE 3-6 SAPTAMANI

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review