Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Filtru full flow Aqua Pure C-CYST-Full Flow

599,00 RON taxe incluse

-110,00 RON

489,00 RON taxe incluse

3M008

Produs nou

3M

Filtru cu tehnologie cu carbune activ Carbon Block. Se conecteaza direct pe teava, fara robinet. Capacitate 7571 litri.

Mai mutle detalii

+

Mai multe informatii

Filtru cu tehnologie cu carbune activ Carbon Block.

Performante testate conform NSF / ANSI Standardul 42 si Standardul 53 pentru reducerea substantelor mentionate:
● Filtreaza clorul 96.8%, pentru un gust excelent
● Filtreaza sedimentele 99.8% cu finete 0.5 microni
● Filtreaza Cyst-urile (Cryptosporidium etc) 99.99%
● Filtreaza plumbul, compusii organici volatili (VOC), azbestul si alti contaminanti

Certificare
Aqua Pure Easy este testat si certificat de NSF conform standardelor NSF/ANSI 42 si 53 pentru performantele de filtrare prezentate mai sus (a clorului, Giardia, plumbului, sedimentelor si ceilalti contaminanti).
NSF International, este o organizatie independenta de referinta la nivel mondial care testeaza si certifica sistemele de filtrare a apei. Producatorii, autoritatile de reglementare si consumatorii apeleaza la NSF International pentru a dezvolta standardele de sanatate publica si programele de certificare, care ajuta la protejarea la nivel mondial a alimentelor, apei, produselor de larg consum si mediului. Fondata in 1944, NSF International are misiunea de a proteja si imbunatati sanatatea oamenilor la nivel mondial. Ca organizatie independenta, acreditata, NSF dezvolta standarde, testeaza si certifica produse si sisteme. Ofera solutii de audit, educatie si gestionare a riscurilor pentru sanatatea publica si mediu.


Tehnologia cu carbune activ Carbon Block
Asigura performante ridicate filtrelor AquaPure, integrate intr-un cartus. Tehnologia de purificare cu carbune activ AquaPure este lider in industria filtrarii apei si a substantelor chimice. Filtrele noastre cu carbune activ sunt alcatuite din mai multe tipuri de carbune activat, agenti de eliminare a metalelor grele, lianti si alte materiale. Avem capabilitatea sa personalizam dimensiunea si forma acestor filtre pentru a satisface nevoile clientilor nostri. Datorita abilitatii de personalizare putem reduce dimensiunea filtrului, oferind in acelasi timp performante siminare sau mai mari. Filtrele noastre sunt mult mai mici si au performante mai mari decat filtrele standard de pe piata.
De asemenea, filtrul Carbon Block are avantajul de a utiliza numeroase tehnologii pentru a-i imbunatati capacitatea de filtrare: modificari proprietare ale suprafetei pentru performante sporite ale mediului de filtrare. Aceste modificari imbunatatesc semnificativ performanta materialelor disponibile, asigurand increderea clientilor in filtrele AquaPure. Alte
tehnologii, precum materialul netesut si membranele care imbraca blocul din carbon, cresc mai mult durata de viata a cartusului la filtrarea sedimentelor, asigura filtrarea bacteriilor precum si alte filtrari specifice, intr-un singur cartus.
Suntem in prima line la utilizarea de noi formule inovative ale carbunelui activ, in prezent disponibile la putini producatori. Suplimentar reducerii clorului cu 97%, cartusele filtreaza si microorganisme (chisturi), metale grele (plumb, mercur etc), azbest, substante chimice industriale (benzen, p-diclorbenzen etc), compusi organici volatili/pesticide (toxafen etc) si substante farmaceutice, pentru a enumera cateva.
Suplimentar designului si tehnologiei superioare, produsele sunt fabricate si au performante la cele mai inalte standarde. Toate testele de fabricatie realizate in fabrica sunt conforme cu protocolul NSF 42 si protocolul NSF 53. Prudusele sunt certificate utilizand agentii si laboratoare internationale independente, precum NSF, WQA, WRAS. Agentiile sunt utilizate pentru a ne asigura ca produsele au cel mai inalt nivel de calitate. Alte certificari precum State Certification (California, Iowa si Wisconsin), Prop 65, REACh, RoHS, Low Lead Compliance sunt realizate pentru a oferi clientilor produse cu calitate superioara si responsabile din punct de vedere social si al protectiei mediului. Promovam responsabilitatea fata de mediu prin numeroase programe precum reciclarea produselor neconforme si proiecte de reducere a deseurilor in toate fabricile AquaPure.

Avantaje la schimbarea cartusului
 Se face extrem de usor, in doar 5 secunde, datorita sistemului cu fixare rapida
 Se poate schimba cu apa pornita
 Nu necesita regenerare pe intreaga durata de functionare
 Nu necesita pregatire speciala
 Elimina pericolul de contaminari sau scurgeri

Ambalajul contine
 Cap de conectare
 Cartus FF

Caracteristici
 Capacitate: 7571 litri
 Debit: 5.68 Lpm
 Intervalul de temperaturi: 4.4-38˚C
 Intervalul de presiuni: 276-862 kPa
 Dimensiuni: inaltime 38,5 cm x diametru 8,1 cm
 Se conecteaza la o conducta cu apa potabila.
 Greutate: 1 Kg
 Intervalul recomandat de inlocuire a cartusului: 6 luni sau la capacitatea de 7571 litri, care situatie intervine prima

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review