Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Sapun pentru ten uscat Esprit de la Terre cu morcov si salvie, Deja Vu

7,70 RON taxe incluse

DV004

Produs nou

Deja Vu

Sufletul pământului (pentru ten uscat, 90±3 g)

Mai mutle detalii

+

Mai multe informatii

Sufletul pământului” este săpunul care ascunde inima curată a grădinii cu zarzavaturi. De aici am cules morcovii, paprika şi un mănunchi de busuioc şi salvie, o combinaţie de ingrediente speciale pentru îngrijirea tenului uscat. În special morcovul este ingredientul minune pentru tenul uscat, fiecare săpun conţinând cca. un sfert de morcov. Din cămările pământului provine şi argila roşie, bogată în oligoelemente, care calmează şi reîmprospătează pielea, redându-i strălucirea. Fabricat manual, cu apă de izvor, am reuşit cu “Sufletul pământului” să preschimbăm natura din străfunduri într-un săpun natural Deja Vu, cu o compoziţie catifelată, o putere mare de absorbţie şi un parfum gingaş de verdeţuri, care persistă mult timp după folosire.

Culoarea portocaliu-maronie este dată de morcovi şi argila roşie, pistruii roşiatici provin de la boiaua dulce din compoziţia săpunului, adăugată alături de morcov şi argila roşie. Parfumul îmbătător al săpunului provine de la uleiurile esenţiale de busuioc şi salvie, adăugate în cantităţi egale, spre sfârşitul procesului de amestecare a ingredientelor. După aceea, compoziţia este turnată în forme de lemn de brad, până când se întăreşte, urmând ca după tăiere fiecare săpun să se usuce pe rafturi de lemn, până când e gata pentru a fi folosit.

Iată şi de ce am ales această combinaţie de ingrediente pentru săpunul natural „Sufletul pământului”:

morcoviMorcovul este cunoscut pentru conţinutul său important de caroten, provitamina A, cu proprietăţi puternic antioxidante şi anticancerigene. Conţine vitaminele A, B1, B2, C, precum şi săruri minerale: fier (până la 7%), fosfor, sodiu, potasiu, calciu, magneziu, arsenic, mangan, sulf, cupru, brom şi zaharuri importante, direct asimilabile (levuloză şi dextroză). Morcovul este antiseptic, cicatrizant şi antiinflamator, curăţând porii, stimulând regenerarea celulară şi hidratând pielea. De asemenea, morcovul ca îngredient în săpunurile naturale încetineşte ritmul de îmbătrânire al pielii.

argila rosieArgila roşie illit este o argilă delicată, fiind utilizată în săpunurile naturale datorită proprietăţilor sale tonifiante, purificând, curăţând, cicatrizând şi hrănind pielea. Argilele sunt în mod natural bogate în minerale cum ar fi: siliciu, aluminiu, magneziu, calciu, fier, fosfor, cupru, zinc, seleniu, cobalt şi mangan. Secretul argilei roşii stă în oxizii de fier, care îi dau culoarea sângerie şi care mai au proprietatea de a ilumina pielea, oferindu-i un bronz natural. Este recomandată mai ales persoanelor cu pielea normală, uscată şi sensibilă, fiind denumită şi „pământul magic”. Argila a fost folosită în îngrijirea pielii încă de pe vremea vechilor egipteni, a grecilor, romanilor şi chinezilor, care îi descoperiseră proprietăţile extraordinare. Încă de pe atunci se observase că este remarcabilă pentru că redă luminozitate pielii şi părului, ameliorând circulaţia sangvină şi oferind feţei un aspect frumos, revitalizat şi catifelat.

boia dulceBoiaua dulce are un efect antibacterian, fiind de asemenea o sursă bogată de siliciu (foarte benefică pentru unghiile sfărâmicioase, părul degradat, tenul acneic şi cel cu pete închise la culoare) şi având efectul de reglare a presiunii sanguine, îmbunătăţind circulaţia sângeului. Este un colorant natural care îi dă săpunului o tentă roşiatică estompată, dar 100% naturală, dându-i de asemenea şi un uşor efect exfoliant săpunului.

busuiocBusuiocul este originar din India şi este folosit în produsele de îngrijire corporală de peste trei milenii, fiind considerat iarba dragostei şi a fertilităţii, precum şi un adevărat elixir al tinereţii. Mirosul specific este dat de substanţa numită camfor, un foarte bun antiseptic. Busuiocul conţine nu mai puţin de 80 de substanţe nutritive şi medicinale (fier, calciu, vitamina A, vitamina B6, magneziu şi potasiu), iar uleiul esenţial de busuioc păstrează toate aceste proprietăţi. Efectul asupra pielii este unul tonic şi reglator, calmând în acelaşi timp cu ajutorul mirosului şi sistemul nervos, fiind de asemenea şi un extraordinar afrodisiac, revigorând spiritul şi trupul.

salvieSalvia, datorită compuşilor tanini, are efectul de a strânge porii, purificând tenul gras şi tonificând pielea. Este de asemenea astringentă, antifungică, antiseptică, antibacteriană, antivirală şi antimicrobiană, eliminând toxinele din pori.

Recenzii

2014-02-12

Imi place.

Trebuie sa Review