Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Santal Amyris ulei esential pur (amyris balsamifera) 10 ml Mayam

17,60 RON taxe incluse

EL-M-1155

Produs nou

Mayam

Aroma suava cu note de mosc, descongestionant limfatic si venos, circulator, balsamic. Recomandat pentru parfumare cu note orientale, dar si pentru probleme circulatorii venoase, celulita si varice.

Mai mutle detalii

Mai multe informatii

Ingrediente

Ulei esenţial de santal amyris (amyris balsamifera)

 

Lemnul arborelui de santal de Haiti este atât de bogat în uleiuri încât este folosit ca şi candelă de locuitorii din Haiti întrucât arde timp îndelungat. Uleiul esenţial distilat are un parfum bogat lemnos cu note de mosc şi benzoin şi posedă proprietăţi ce aduc beneficii atât în aromaterapie cât şi în probleme circulatorii şi limfatice.

A nu se confunda cu uleiul esenţial din lemn de santal. Aroma este apropiată celui din lemn de santal (santalum album) însă are un preţ mult mai accesibil.

Alte denumiri: amiris, santal de haiti, santal roşu

 

Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi din părţile lemnoase

Zona geografică de provenienţă: Haiti

Prezentare: lichid dens limpede, culoare gălbuie

Nota parfumului: de bază

Aroma: lemnos, suav, cald cu note de mosc, benzoin şi cedar

Amestecuri recomandate cu:  lavandă, citronella, uleiuri esenţiale lemnoase şi florale

Componenţi principali:  zingiberen, beta-bisabolen, alfa-selinen, beta-selinen, valerianol, eudesmol, elemol, nerolidol

Punct de aprindere (temperatura la care produsul devine inflamabil): 93°C 

 

Recomandări

  • varice
  • probleme circulatorii venoase
  • astenie
  • relaxare şi meditaţie
  • notă de bază şi fixator pentru parfumuri şi parfumarea cosmeticelor 
  • celulită 
  • piele lipsită de tonus şi vitalitate

 

  • numai diluat, în concentraţie de 0,5 – 3%
  • ca ingredient activ şi parfumant în compoziţii cosmetice
  • ca notă de bază lemnoasă în formularea apelor de toaletă
  • ca ingredient în compoziţii uleioase pentru masaj circulator 
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice pentru vitalizarea şi tonifierea pielii 
  • în vaporizatoare pentru aromaterapie pentru relaxare, pozitivare, recuperare după sarcină 

Proprietăţi

  • decongestionant limfatic şi venos
  • circulator
  • relaxant mental
  • relaxant muscular
  • balsamic

 

Păstrare:

  • închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • este recomandat cu moderaţie în alăptare şi sarcină - trimestrul II şi III
  • non-alergizant, recomandăm totuşi efectuarea testului înainte de utilizare
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • uz extern!

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review