Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Smirna ulei esential pur (commiphora myrrha) 10 ml Mayam

24,20 RON taxe incluse

EL-M-1161

Produs nou

Mayam

Aroma puternica lemnoasa, remarcabil cicatrizant cutanat, antiiinfectios, antiparazitar si antiseptic puternic. Recomandat inclusiv pentru eczeme, plagi, gingivite, diverse iritatii si alergii ale pielii.

Mai mutle detalii

Mai multe informatii

Ingrediente

Ulei esenţial de smirnă (commiphora myrrha)

Din cele mai vechi timpuri răşina de smirnă a fost utilizată atât pentru aroma sa cât şi pentru proprietăţile medicinale remarcabile. Foarte populară în lumea antică folosită ca medicament de către chinezi şi egipteni, este menţionată în Vechiul Testament ca fiind utilizată în celebrările liturgice creştine. 

Este un arbore mic nativ în Somalia ce creşte până la 5 metri înălţime. Când scoarţa este tăiată, arborele emană o gumă vâscoasă gălbuie, care odată uscată se distilează cu aburi, astfel obţinându-se uleiul esenţial. 

Alte denumiri: mir 

Metoda de obtinere: prin distilarea cu aburi din oleorăşina uscată

Zona geografică de provenienţă: Somalia

Prezentare:: lichid cu densitate medie, culoare galben-maroniu

Nota parfumului: de bază

Aroma:  puternică, lemnoasă, caldă, tămâioasă

Amestecuri recomandate cu:  lavandă, cistus, dafin, mentă, tea tree, chiparos, frankincense

Componenţi principali: cadinene, lindestren, beta-elemen, gamma-elemen, limonene, dipentene, a-pinene, eugenol, cinnamaldehyde, cuminaldehyde, heerabolene, cadinene

Conţine (conform Amendamentului 7 al Directivei Europene referitor la produsele cosmetice 2003/15/CE): limonene, eugenol

Punct de aprindere (temperatura la care produsul devine inflamabil): 93°C 

 

Recomandări

  • varice
  • probleme circulatorii venoase
  • astenie
  • relaxare şi meditaţie
  • notă de bază şi fixator pentru parfumuri şi parfumarea cosmeticelor 
  • celulită 
  • piele lipsită de tonus şi vitalitate

 

  • numai diluat, în concentraţie de 0,5 – 3%
  • ca ingredient activ şi parfumant în compoziţii cosmetice
  • ca notă de bază lemnoasă în formularea apelor de toaletă
  • ca ingredient în compoziţii uleioase pentru masaj circulator 
  • ca ingredient în compoziţii cosmetice pentru vitalizarea şi tonifierea pielii 
  • în vaporizatoare pentru aromaterapie pentru relaxare, pozitivare, recuperare după sarcină 

Proprietăţi

  • decongestionant limfatic şi venos
  • circulator
  • relaxant mental
  • relaxant muscular
  • balsamic

Păstrare:

  • închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură şi lumină

Date de siguranţă:

  • non-toxic, non-iritant, non-sensibilizant
  • este recomandat cu moderaţie în alăptare şi sarcină - trimestrul II şi III
  • non-alergizant, recomandăm totuşi efectuarea testului înainte de utilizare
  • nu lăsaţi la îndemâna copiilor
  • uz extern!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review