Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Tămâie ulei esenţial pur (boswellia carterii) 5 ml Mayam

20,67 RON taxe incluse

EL-M-1228

Produs nou

Mayam

Uleiul de tămâie sau olibanum cum mai este cunoscut, este benefic atât în parfumerie sau aromaterapie cât și în cosmetice ajutând tenul acenic, îmbătrânit, ameliorează cicatrici, inflamații, diverse dureri - 5 ml

Mai mutle detalii

Mai multe informatii

Boswellia carteri este un arbust cu frunze penate abundente şi flori albe sau roz pal. Când scoarța arbustului este tăiată, copacul secretă o rășină pentru a-și vindeca rana. Lichidul scurs se întărește la aer în câteva săptămâni.
Frankincense este cunoscut şi sub denumirea de tămâie sau olibanum. Multe rășini sunt denumite tămâie, însă cea originală este obținută din arborele de Boswellia carteri.

Rășina extrasă era folosită încă din antichitate în ritualurile religioase, pentru a aduce jertfă zeilor, pentru fumingarea bolnavilor, pentru alungarea spiritelor rele.

Tămâia calmează mintea, încetinind şi aprofundând respiraţia, este excelent pentru a fi utilizat în meditație. Ajută pentru a calma anxietatea şi stările obsesive legate de trecut. În vechiul Egipt, femeile foloseau tămâia împreună cu mirul în măști de întinerire o pielii.

 

INGREDIENTE: ulei esenţial de Frankincense (boswellia carteri) organic.

Componente naturale regăsite în uleiul esențial: limonene, linalool

 

Metoda de obţinere: prin distilarea în aburi din rășina copacului 

Zona geografică de provenienţă: India

 

Aspectul: lichid clar, ușor galben-verzui, vâscozitate redusă

Nota parfumului: de bază 

Aroma: balsamică, picantă, lemnoasă, condimentată, orientală 

Ca parfum se potriveşte cu: benzoin, bergamotă, lămâie, smirnă, santal, piper negru, mirt.

 

Componenţi principali: a-pinen, actanol, acetat linalool, octil, bornyl, incensyl, limonene, borneol, farnesol, myrcene 

 

PROPRIETĂȚI: 

  • dezinfectant, astringent, antiseptic,  
  • tonifiant, regenerant
  • descongestionant bronhopulmonar
  • stimulant al sistemului imunitar
  • cicatrizant 

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • probleme de piele: acnee, riduri, vergeturi, inflamaţii ale pielii, furuncule, cicatrici.
  • tenul matur, lipsit de fermitate
  • ten uscat, tern
  • combaterea infecţiilor bacteriene şi micotice, ajută la vindecarea rănilor, ameliorează varicele dilatate
  • util pentru tractul respirator, curăță plămâmii și ajută la dificultăţile respiratorii, astm, bronşită, laringită, sinuzită cronică
  • în cosmetice ajută întinerirea pielii, este un bun tonic, eficient în vindecarea rănilor, furunculelor, cicatricilor şi inflamaţilor pielii.
  • dureri reumatismale, artrite, dureri musculare
  • odorizant: purificarea și dezinfecatrea aerului, eliberarea spațiului de energii negative

 

UTILIZARE:

  • în combinație cu alte uleiuri esențiale și ingrediente active la prepararea de creme și unguente pentru dureri reumatismale, artrite, dureri musculare – totalul uleiurilor esențiale să nu depășească 2% din compoziție
  • ca ingredient în compozițiile cosmetice dedicate tenului matur, devitalizat, tenului acneic, în concentrație de 0.5-2%
  • ca ingredient în compozițiile cosmetice pentru cicatrizare, pentru tratarea infecțiilor micotice, furuncule, în concentrație de 0.5-2%
  • ca ingredient în unguente toracice, în concentrație de 0.5-1%
  • inclus într-un ulei vegetal de bază pentru masajul zonelor afectate de varice, vergeturi și inflamații, 2%
  • pulverizare în încăperi pentru purificarea și împrospătarea aerului, diluat 3-5% în alcool
  • ca aromaterapie pentru persoanele afectate de angoase, spaime, lipsa de încredere, anxietate, oboseală cronică, lipsă de vitalitate, blocaje energetice
  • în vaporizatoare și candele aroma degajată stimulează spiritualitatea, meditaţia şi rugăciunea.

 

PĂSTRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină

 

DATE de SIGURANȚĂ:

  • non-toxic, non-iritant
  • este recomandat cu moderație în sarcină şi alăptare
  • non-alergizant, recomandăm totuși efectuarea testului înainte de utilizare
  • nu lăsați la îndemâna copiilor
  • uz extern!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review