Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Ulei esential de Ghimbir (zingiber officinalis) India, Mayam

12,80 RON taxe incluse

EL-M-1162

Produs nou

Mayam

Un ulei cald şi stimulator, sudorific, rubefacient, anti-emetic. Util în ameliorarea durerilor, colicilor, crampelor, stărilor de greață, cefalee, răceală - 10 ml

Mai mutle detalii

+

Mai multe informatii

Ghimbirul este nativ în Africa şi Indiile de Vest. A fost adus în Europa în jurul secolului XV ca şi condiment.

Ghimbirul crește la aproximativ 3-4 metri înălţime, are un rizom gros tuberculat.  În fiecare an dezvoltă direct de la rădăcină o tulpină cu frunze înguste în formă de lance, precum şi flori albe sau galbene.

A fost folosit ca medicament încă din antichitate, şi este menţionat în literatura sanscrită, chineză, greacă, și arabă.

Numele ghimbirului este derivat din districtul Gingi al Indiei, unde a fost folosit la prepararea ceaiului pentru dureri de stomac.

Pulberea obținută din rădăcina uscată este folosită pentru probleme digestive.

 

INGREDIENTE: ulei esenţial de ghimbir (zingiber officinale)

Componente naturale regăsite în uleiul esențial: linalool, nerol, neral, geraniol

 

Metoda de obţinere: prin distilarea în aburi a rizomilor

Zona geografică de provenienţă: India

 

Aspectul: lichid clar, ușor gălbui, vâscozitate redusă

Nota parfumului: de mijloc 

Aroma: caldă, lemnoasă, înțepătoare, condimentată

Ca parfum se potriveşte cu:  bergamotă, frankincense, neroli, vetiver, patchouli, lime, grapefruit

 

Componenţi principali: a-pinene, camphene, b-pinene, 1,8-cineole, linalool, borneol, y-terpineol, nerol, neral, geraniol, geranial, geranyl acetate, b-bisabolene, zingiberene

 

PROPRIETĂȚI: 

  • antispastic, analgezic 
  • anti-emetic 
  • expectorant, febrifug 
  • rubefacient 
  • stimulent 
  • sudorific, tonic 

 

RECOMANDAT PENTRU:

  • în ameliorarea durerilor cauzate de fracturi, reumatism, artrită, vânătăi, furuncule
  • greaţă, mahmureală, rău de mare sau de călătorie
  • raceală și gripă, guturai, tuse, sinuzită
  • comprese calde pentru dureri în gât, diaree, colici, crampe, frisoane
  • comprese reci pentru cefalee şi febră
  • componentă aromatizantă pentru parfumurile bărbătești

 

UTILIZARE:

  • inclus într-un ulei vegetal de bază pentru masajul persoanelor afectate de letargie, greaţă, raceală și gripă, probleme digestive în concentrație de 1-2%
  • ca ingredient în prepararea cremelor sau loțiunilor pentru artrită, dureri musculare, reumatism, pentru probleme circulatorii şi a dispersa vânătăi, în concentrație de 1-2%
  • ca ingredient în cosmeticele și parfumurile bărbătești, în concentrație de 1-2%
  • comprese calde pentru probleme digestive, colici, crampe, dureri menstruale - câteva picături
  • pe batistă pentru inhalare în caz de greaţă, grețuri matinale ale femeilor însărcinate, indigestie, mahmureală, rău de mașină - câteva picături
  • ca ulei de baie pentru persoanele afectate de boli specifice sezonului rece, 15-20 picături în cadă
  • în vaporizatoare și candele pentru persoanele afectate de guturai, letargie, greaţă, raceală, gripă, sentimentul de singurătate şi pierderea libidoului.

 

PĂSTRARE: închis ermetic, în loc uscat, ferit de căldură și lumină

 

DATE de SIGURANȚĂ:

  • non-toxic, posibil iritant al pielii sensibile
  • fotosensibilizant
  • este recomandat cu moderație în sarcină şi alăptare
  • posibil alergizant, recomandăm efectuarea testului înainte de utilizare
  • nu lăsați la îndemâna copiilor
  • uz extern!

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review