Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Ulei de Kukui 50 ml

19,28 RON taxe incluse

EL-M1286

Produs nou

Mayam

Mai multe informatii

Uleiul de kukui este utilizat de mult timp în Hawai, recent a devenit apreciat şi recunoscut în toată lumea. Este un ulei non-gras, foarte penetrant, util pentru aplicaţii capilare deoarece penetrează firul de păr şi are proprietăţi regeneratoare şi reparatoare. Pentru ten şi corp este interesant având în vedere că aduce beneficii atât pielii uscate, descuamate, deteriorate cât şi pielii grase.

Metoda de obţinere: prin presare din seminţe urmată de rafinare
Varianta rafinată este mai puţin sensibilă la oxidare şi prin urmare suportă încălzire dacă se prepară creme, emulsii.

Zona geografică de provenienţă: Indonezia

Prezentare: lichid clar, incolor uşor gălbui, vâscozitate scăzută, miros slab aproape inodor

Pe piele: se absoarbe ușor, senzaţie uscată, non-comedogenic

Ingrediente (INCI): aleurites moluccana seed oil

Proprietăţile uleiului de kukui

  • regenerator, restructurant
  • ajută la menținerea nivelului optim de hidratare a pielii
  • reparator, regenerator cutanat
  • se absoarbe bine în piele și facilitează penetrarea altor ingrediente
  • penetrează fibra capilară
  • condiţionator capilar, ajută la descâlcire și disciplinarea firelor

Recomandări, aplicații

  • este potrivit pentru orice tip de ten
  • ten gras, mixt, problematic
  • piele foarte uscată, deshidratată, sensibilă
  • piele descuamată, crăpată
  • îngrijirea pielii copiilor, eriteme
  • iritaţii, eczeme, psoriazis
  • potrivit pentru orice tip de păr în special pentru cel uscat, deteriorat
  • păr încâlcit, fragil, cu tendinţă de rupere

Cum se folosește

  • se poate folosi pe piele și păr ca atare sau combinat cu alte uleiuri, esențe sau extracte
  • ca ingredient pentru prepararea diferitelor compoziții cosmetice de îngrijire a pielii și părului

Se pot prepara:

  • creme de ten şi corp
  • masaj facial şi corporal
  • creme şi alifii reparatoare
  • creme de zi pentru ten mixt, gras
  • seruri şi creme de noapte regeneratoare
  • creme, loţiuni, uleiuri după expunerea la soare
  • cremă de mâini și de picioare
  • aplicaţii locale la bebeluşi
  • măşti, seruri şi creme capilare
  • balsam de păr, ser pentru vârfuri

Păstrare: fiind un ulei moderat oxidativ, se păstrează de preferinţă sub 19°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review