Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Ulei de Castravete, virgin 25 ml Mayam

22,97 RON taxe incluse

EL-M1369

Produs nou

Mayam

Mai multe informatii

Cu toate că această plantă legumicolă din familia Cucurbitaceae, castravetele, este cunoscută şi cultivată de mii de ani la scară largă, uleiul extras din seminţele acesteia nu este la fel de cunoscut, dar este din ce în ce mai apreciat pentru virtuţile sale în aplicaţiile cosmetice.

Cu un conţinut bogat în fitosteroli şi tocoferoli, uleiul de castravete este preţios pentru piele, are efect hidratant, elasticizant, de neutralizare a radicalilor liberi. Contribuie la restabilirea echilibrului hidrolipidic al pielii şi la echilibrarea secreţiei de sebum. Este potrivit pentru orice tip de ten, inclusiv pentru tenul mixt sau gras şi pentru pielea sensibilă, iritată sau deshidratată.

Uleiul de castravete se remarcă printr-o compoziţie foarte interesantă, bogată în acizi graşi esenţiali (omega6, omega-9), tocoferoli, fitosteroli şi săruri minerale. Este un ulei uşor, se absoarbe repede în piele, fără a lăsa o peliculă grasă.

Metoda de obţinere: ulei pur şi natural, obţinut prin presare mecanică la rece, din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Europa

Prezentare: lichid uleios limpede, culoare galben-verzui, miros fin caracteristic

Ingrediente (INCI): cucumis sativus seed oil

Proprietăţile uleiului de castravete

  • hidratant şi catifelant 
  • antioxidant
  • antiradicalar 
  • seboregulator
  • astringent 
  • emolient, elasticizant 
  • regenerator şi restructurant cutanat 
  • nutritiv şi protector

La ce vă poate ajuta

  • potrivit pentru orice tip de piele 
  • ten mixt sau gras, ten cu tendinţe acneice 
  • piele delicată, sensibilă, iritată, deshidratată 
  • îngrijirea pielii mature, lipsite de tonus 
  • antiîmbătrânire, antivergeturi 
  • îngrijirea zonei ochilor 
  • restaurarea elasticităţii şi fermităţii pielii 
  • păr degradat, păr creţ
  • unghii fragile, casante

Cum se folosește în cosmetică

  • aplicat pe piele simplu, ca atare; se absoarbe repede, lăsând o senzaţie plăcută de împrospătare şi hidratare 
  • ca ingredient în felurite preparate cosmetice pentru îngrijirea pielii, părului şi unghiilor

Cu uleiul de castravete se pot prepara:

  • creme şi seruri pentru tenul gras, mixt sau cu tendinţe acneice 
  • creme, loţiuni, măşti cu efect antiage, regenerator 
  • seruri sau creme pentru contur de ochi
  • loţiune sau lapte demachiant 
  • creme hidratante şi calmante pentru piele sensibilă, iritată, deshidratată 
  • lapte de corp, loţiuni hidratante de corp 
  • balsamuri, creme, loţiuni înainte şi după plajă 
  • creme şi balsamuri pentru vergeturi, preventiv 
  • emulsii şi creme pentru îngrijirea mâinilor 
  • ser sau ulei pentru unghii şi cuticule 
  • măşti, seruri, balsamuri şi creme capilare

...

Păstrare: fiind un ulei sensibil la oxidare, se păstrează la răcoare, ferit de lumină, de preferinţă la frigider

Date de siguranţă: uz cosmetic

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review