Cos de cumparaturi Cos 0 Produs Produse (gol)

Nici un produs

To be determined Livrare
0,00 RON Total

Comanda

Produsul a fost adaugat cu succes in cosul de cumparaturi
Cantitate
Total
Exista 0 elemente in cosul de cumparaturi Exista 1 articol in cosul dvs.
Total produse
Total transport   To be determined
Total
Continua cumparaturile Finalizeaza cumparaturile

Ulei de Broccoli BIO*, virgin 10 ml

14,64 RON taxe incluse

EL-M1288

Produs nou

Mayam

Mai multe informatii

Bogat în nutrienți și acizi grași nesaturați, uleiul de broccoli este remarcat pentru beneficiile pe care le aduce părului. Este un ulei vegetal special ce îmbracă firul de păr fără să-l încarce, netezește firele, disciplinează buclele, facilitează pieptănatul.

Se folosește în procent redus ca ingredient în preparate cosmetice, este un ulei concentrat și vâscos.

Metoda de obţinere: prin presare la rece din seminţe

Zona geografică de provenienţă: Germania/Italia

Prezentare: lichid clar, culoare galben-verzuie, vâscozitate ridicată, miros caracteristic destul de pregnant

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife

Pe piele: se absoarbe lent, senzaţie grasă dacă se aplică în stare nediluată

Ingrediente (INCI): brassica oleracea oil*
*100 % din totalul ingredientelor provin din agricultură organică. Produs cosmetic natural şi organic certificat de Ecocert Greenlife în concordanţă cu standardul ECOCERT disponibil la http://cosmetics.ecocert.com

Proprietăţile uleiului de broccoli

  • hrăneşte pielea și-i menține hidratarea
  • restaurează elasticitatea şi tonicitatea cutanată
  • întarzie apariţia ridurilor, antiage
  • reduce roşeaţa şi petele
  • reduce hiperproliferarea transepidermală
  • reduce mâncărimile
  • ameliorează inflamaţiile
  • cicatrizant, regenerator al ţesuturilor cutanate
  • ameliorează daunele provocate de radiaţii sau soare

Recomandări în cosmetică

  • păr degradat, păr uscat
  • vârfuri despicate, păr fragil
  • păr fin, păr tern
  • păr dificil de pieptănat, cu tendințe de încâlcire
  • păr creț, indisciplinat
  • ten uscat, deshidratat

Cum se folosește

  • se recomandă utilizarea doar diluat sau combinat cu alte ingrediente, atât pe păr cât și pe piele
  • dozaj uzual recomandat 5-10%
  • ca ingredient pentru prepararea compozițiilor cosmetice de îngrijire a pielii și părului: seruri capilare, creme și măști capilare, balsamuri, condiționatoare, creme de noapte nutritive și regeneratoare pentru tenuri deshidratat
  • fiind un ulei vâscos și concentrat, se recomandă utilizarea combinată cu uleiuri vegetale ce au textură mai uscată și care sunt penetrante, cum ar fi: ulei de kukui, macadamia, struguri, pepene sau squalane
  • pentru aplicații capilare se poate asocia și cu siliconul vegetal

Păstrare: fiind un ulei rezistent la oxidare, se păstrează în mediul ambiant, de preferinţă sub 25°C, ferit de umezeală şi lumină

Date de siguranţă: uz cosmetic

 

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment

Trebuie sa Review